Dadoo To sis teda zažila. Přeju ti, ať je rok 2026 už ten tvůj, který si užiješ ve zdraví a s hafanama.
Přiznání
Dadoo panecku! Teda velke uf a snad uz bude jenom lip. Mas vybrano smuly ale...Nebyla jsi tu, ale muj tata po relativne "bezne" roboticke operaci mel podobny prubeh a bohuzel to nemelo stastny konec. A ted asi kopu do vlastnich rad...ale ja ty bariatrie moc rada nemam, vzdycky mam stazeny zaludek, aby to dopadlo dobre. Muzu se zeptat, co ti delali? Sleeve resekci zaludku nebo bypass nebo neco jineho? Fundoplikace se uz par let moc nedelaji.
Jos dělali mi RY-bypass. Byla jsem Na Františku. Operoval mě mudr Záhora. Říkal. Že po té plikaci většinou nic jiného moc nejde. Protože tam bývají srůsty a zajizveni.
Popravdě nechápu, proc ty plikace vůbec ještě pojišťovny proplaceji. Protože reoperaci má snad každý druhý. Fakt nechápu.![]()
To s tatínkem mě moc mrzí. Upřímnou soustrast ![]()
A moc děkuji všem za účast. Teď už bude fajn. Určitě! Páč musí! ![]()
Ja bych třeba do takového zaměstnání nechodila. Nastesti nevolnictví bylo dávno zrušeno.
Mám to úplně stejně, bez oběda jsem pocitově hladová a neudelam nic. Jsem schopna to zvládnou nárazově, třeba na výletě, když se hodně hýbu, nemluvě o tom, že to znamená teplou večeři, takže hodně kalorií navečer.
Kdyby všichni do takového zaměstnání nechtěli chodit, tak bysme mohli zrušit policii, hasiče, záchranáře a další profese, kde vlastní plné břicho nemůže být prioritou, resp. osobní potřeby musí počkat. Předpokládám, že ani lékař si při x hodinové operaci neodskakuje do jídelny, byť za nevolníka není nikým považován.
Dadoo jeee, ráda tě vidím!
To je teda děs, takové komplikace, tak poctivě rehabilituj, snad už bude dobře ![]()
Dadoo tak to sis prošla pěkným očistcem! Přeju ti, ať je letošní rok kompenzací za ten minulý.
Pamatuju si to správně, že pozitivní výsledek testu na boreliózu byl archivován a tobě neoznámen?
Dadoo bozemuj!
at uz je jen dobre
Dadooježišmarja, to muselo být strašné, ať už je ti jenom líp. ![]()
Tabea ano, přesně tak. Dozvěděla jsem se ho po roce a půl při opakovaně návštěvě doktorky, které se tenkrát negativní výsledek nezdal a poslala mě znovu. Jen se výsledek, papírový, někam zatoulal.
Pinot Noir strašně to bylo pro moje okolí. Já to části prospala a těch 14 dni mi úplně zmizelo z paměti.
Nejvíc si užila dcera. Která musela všechno řešit, starat se, zařizovat. ![]()
Moc vám všem.dekuju! ![]()
Veľa síl!
Dadoo - ach, to je až neuveriteľné čítanie ! Prajem už iba to dobré a veľa síl v rekonvalescencii !
Dadoo teda, to bolo strašné.
Nech už máš pred sebou len dobré veci, toto je zážitok pre všetkých, ufff.
Aj som premýšľala kam si sa záruka, ale skôr som si myslela, že si niekoho stretla a nemáš čas ![]()
Dadoo No tak já přeju tvým dcerám, aby ti bylo už jenom líp a nemusely mít o tebe strach
Snad už sis všechno špatné vybrala.
Dadoo uf, tak snad už bude jenom líp. Muselo to být hrozné pro všechny. Máš šikovné dcery, že ten krizový management zvládly. Přeji vám, aby byl tímto veškerý stres vyčerpán na několik dekád dopředu.
Dadoo ať už je jenom lépe ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“