continuity já ty Babišovi lidi na úřadech taky zaregistrovala a štve mě to děsně. Tyhle chyby nahrávaji opozici.
Aktuální česká politická situace
Lenka22 neodvolal, bylo to myšleno, !že se výstupem v 168 hodin definitivně znemožnil.
Já takoví optimista nejsem, tady se najde dost psychopatů, kteří ho ještě adorují.
Tak to jsem četla sakra nepozorně, brala jsem to jako hotovou věci
. No škoda veliká!
Tak vlekař se přece jen pochlapil... asi chce udělat dědkovi radost. No, uvidíme jestli ta radost bude stát za to, až budou ten zdravotní stav propírat u soudu.
Prezidentku Vašich srdcí byste nechtěly?

Sweet Potato Pánbu s námi a zlý pryč! ![]()
Sweet Potato Ale kuš, babo! ![]()
Její věřitelé by ale měli radost - z prezidentského platu by aspoň konečně poplatila svoje exekuce![]()
jerry A taky asi imunita by se jí hodila, TO za šíření poplašné zprávy má na stole ![]()
andulka01 TO má na hrbu už několik, možná několik desítek. V prvním řízení už byla odsouzena.
barbucha Jsem mimo, kdo to je?
barbucha Vona na "svejch" fotkách používá tuny filtrů, aby vypadala mladá, štíhlá, krásná a éterická
no a pak ji vyfotí někdo cizí a malér je na světě ![]()
A kukuč úplně, ale úplně jako Dajána nikdo neocení?
barbucha Jsem mimo, kdo to je?
To je tvoje budoucí prezidentka, když motyka spustí ![]()
Jasně, já tam tu princeznu, ehm prezidentku lidských srdcí úplně vidim!
tvl to je zas další s poškozeným vnímáním sebe sama.
Sweet Potato proč mám pocit, že tam je víc novinářů než účastníků? ![]()
Ta Peterková, ona se totálně zbláznila nebo si myslíte, že to je kalkul? Mně přijde totálně šílená a jako někdo, kdo potřebuje pomoc. Vždyť jí z toho boje "praskne brzo žilka".
Lamicka Myslíš, že ti týpci se selfietyčema a plnou hrudí placek jsou novináři?
Peterková - tipuju, že tomu spíš věří. Opilá "slávou".
Sweet Potato to ne, ale schvalne jsem se divala na ty zabery pozorne a prijde mi, ze plno lidi tam ma profi fotaky a spis foti okoli. Tak me to zaujalo a rikam si, kolik tam tak chodi lidi demonstrovat.
Peterkova - asi mas pravdu, videla jsem ji v TV v reportazi o dome soc.sluzeb, kam se vkradla (bez respiratoru) a bylo to strasne. Pritom si ji pamatuju jako redaktorku na Nove?, pak mela nejaky skandal a ted tohle.![]()
Lamicka Myslíš, že ti týpci se selfietyčema a plnou hrudí placek jsou novináři?
Jsou!
Teda aspon to o sobe rikaj. Ze vsech tech raptor tv a podobne![]()
razorblade Tak to potom jó!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“