Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline brrr
12075 příspěvků moje polička 05. října 2019 13:35

Možná to tu už proběhlo, ale člen přípravného výboru hnutí Trikolora přišel s tím, že by se po Gottovi mělo pojmenovat pražské letiště. Petici už podepsalo snad tisíc lidí.

Offline continuity
41412 příspěvků moje polička 05. října 2019 13:50

brrr ja si myslim, ze uplne nejlepsi by bylo, kdyby se Prazske letiste jmenovalo jinak treba kazdy rok.

Mohli bychom zalozit takovou hezkou tradici, to nema nikdo.

Nastesti PRG zustane PRG. 

Offline domenica blogger
8030 příspěvků moje polička 05. října 2019 13:50
Reakce na brrr:

Možná to tu už proběhlo, ale člen přípravného výboru hnutí Trikolora přišel s tím, že by se po Gottovi mělo pojmenovat pražské letiště. Petici už podepsalo snad tisíc lidí.

​Já si vždycky když z letiště Václava Havla odlétám říkám, jak se to musí v tom Klausovi (a myslím na toho staršího, i když to bude platit pro oba), vařit, když někam letí nebo se vrací. Teď se naskytla možnost s tím skoncovat.

Offline viktorka_od splavu
48808 příspěvků moje polička 05. října 2019 13:52

continuity přesně to samý mě napadlo!

Offline continuity
41412 příspěvků moje polička 05. října 2019 13:54

viktorka_od splavu hele napad od domenica neni uplne marnej. Ted by se to mohlo nazvat po Gottovi a az Klaus st. odejde na vecnost, tak po nem. Ja si myslim, ze poradnik uz nejak dame. 

Offline viktorka_od splavu
48808 příspěvků moje polička 05. října 2019 13:57

continuity  a hned pak je na řadě Jaromír Soukup:P

Offline barbucha blogger
34976 příspěvků moje polička 05. října 2019 14:20

Prosimvás pěkně řekněte mi, že je prvního dubna...

domenica 

Jestli chce Klaus letiště pojmenovaný po sobě, není nic jednoduššího. Jsou tu ještě Kbely! Nebo Vary, to by mu mohlo bejt bližší... Má to jen drobnou chybu - musí bejt nejdřív mrtvej

Offline domenica blogger
8030 příspěvků moje polička 05. října 2019 14:23

barbucha 

on si především přeje, aby se letiště nejmenovalo po Havlovi.

Offline barbucha blogger
34976 příspěvků moje polička 05. října 2019 14:25

domenica 

Jasně že jo. Ten by uvítal i letiště Strýčka Jedličky.

Offline domenica blogger
8030 příspěvků moje polička 05. října 2019 14:29

barbucha 

Online Sweet Potato
39522 příspěvků moje polička 05. října 2019 14:33

brrr Ona už je i protipetice. Za Brouka Pytlíka, s tím by se mohli ztotožnit skoro všichni.

Offline Dadoo
11613 příspěvků moje polička 05. října 2019 15:03

Tak mne se líbí zase tahle petice

Offline Isca
4867 příspěvků moje polička 05. října 2019 20:04

Dadoo  

Offline continuity
41412 příspěvků moje polička 06. října 2019 00:29

Dadoo

A co na to Zlinaci?

Offline Torrah
3176 příspěvků moje polička 06. října 2019 08:38

Já se přiznám, že jak mi celá ta Trikolóra přijde jako šílená fraška, tak z ní mám obavy. Protože jestli fakt Kellner koupí Novu a ten mladej Klaus ho bude mít za sebou, můžeme se dočkat pěkných věcí. ČT se snaží její vlastní rada zaříznout jak může, z Novy bude vidět pořád jen mladej Klaus a lidi jsou schopný zvolit to nejhorší, co je na výběr, jak už jsme zažili. Takže fakt ne, nemám z toho vůbec dobrej pocit, co bude.

Offline domenica blogger
8030 příspěvků moje polička 06. října 2019 09:10

Torrah 

Přesně. Trikolóru vnímum od začátku jako hrozbu. Jedním z jejích úkolů je právě zničit Českou televizi. Postupnými kroky - systematickými a nezvratnými - toho klidně dosáhnou. Nemusí to trvat tak dlouho.

Nejnovější zásah: Velká rada ČT došla k závěru, že pořad 168 není dostatečně ohleduplný k zájmůmm Agrofertu. Přičemž doposud byly podobné stížnosti zamítány (opakovaně u Reportérů ČT).  Změna optiky nastala po příchodu Jakla (SPD) a Petrova (ANO). A protože příští rok v rámci pravidelné obměny radních ČT končí dalších 6 (!) radních... půjde to všechno rychleji. 

Offline barbucha blogger
34976 příspěvků moje polička 06. října 2019 09:32

domenica 

Včera jsem tu "nevyváženost" někde zahlídla a obcházely mě mrákoty. 

Blbý je, že Klaus jr. není takovej debil jako třeba Okamura - jen ještě větší hajzl (viz případ Schwarzenberg) - pročež je mnohem nebezpečnější. A jeho názory na EU nás už přímo ohrožujou.

Jedinou naději vidim v tom, že je (z pohledu našeho laskavého voliče) v podstatě hnusnej elitář - no není snad PORG, jemuž léta šéfoval, drahá elitní škola? Nebyl jeho tatíček prezidentem? A živí se teď snad poctivou dělnou prací? To by se mělo zmíněným (potenciálním) voličům připomínat... furt!

Offline domenica blogger
8030 příspěvků moje polička 06. října 2019 09:44

barbucha 

Přesně, větší a nebezpečnější hajzl. Ono už i to zrušení ČT je hrozba nejvyššího stupně, to by mu v realizici vizí ohledně našeho směřování pomohlo hodně.

Jeho obraz v očích voliče... na to se už nespoléhám, dodnes nechápu permanentní úspěch Babiše u některých vrstev splečnosti. Já se obávám, že v určitý fázi mají na vrch úplně jiný emoce, než který by se daly čekat. 

Online Sweet Potato
39522 příspěvků moje polička 06. října 2019 09:46
Offline Torrah
3176 příspěvků moje polička 06. října 2019 10:24
Reakce na Sweet Potato:

barbucha 

Momentálně v průzkumech důvěry přeskočil i Babiše.

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/vaclav-klaus-mladsi-duvera-politika-cvvm-andrej-babis-jan-hamacek_1910041732_kro

Ovlivňování společnosti výsledky průzkumů, u kterých není jasné, kde vznikly, jak vznikly, kolik bylo respondentů. Ale spousta lidí o tom nepřemýšlí a přidá se, protože je přece dobrej, když má tolik lidí, co mu věří... jsme v pr... řekla bych, tady už není co řešit. Jedině že by se potahali o tu jednu stejnou skupinu voličů a roztříštili síly, tudíž se do pětiprocentní hranice nedostal nikdo z nich. Ale obávám se, že tlak z Novy atd bude ohromný a přinese své ovoce. Nejhorší je, že není schopná opozice s programem, který by zaujal ty, co na tuhle rétoriku neskočí. Jen Antibabiš fakt nestačí.