Možná to tu už proběhlo, ale člen přípravného výboru hnutí Trikolora přišel s tím, že by se po Gottovi mělo pojmenovat pražské letiště. Petici už podepsalo snad tisíc lidí. ![]()
Aktuální česká politická situace
brrr ja si myslim, ze uplne nejlepsi by bylo, kdyby se Prazske letiste jmenovalo jinak treba kazdy rok. ![]()
Mohli bychom zalozit takovou hezkou tradici, to nema nikdo.
Nastesti PRG zustane PRG.
Možná to tu už proběhlo, ale člen přípravného výboru hnutí Trikolora přišel s tím, že by se po Gottovi mělo pojmenovat pražské letiště. Petici už podepsalo snad tisíc lidí.
Já si vždycky když z letiště Václava Havla odlétám říkám, jak se to musí v tom Klausovi (a myslím na toho staršího, i když to bude platit pro oba), vařit, když někam letí nebo se vrací. Teď se naskytla možnost s tím skoncovat. ![]()
continuity přesně to samý mě napadlo!![]()
viktorka_od splavu hele napad od domenica neni uplne marnej. Ted by se to mohlo nazvat po Gottovi a az Klaus st. odejde na vecnost, tak po nem. Ja si myslim, ze poradnik uz nejak dame.
continuity
a hned pak je na řadě Jaromír Soukup:P
Prosimvás pěkně řekněte mi, že je prvního dubna... ![]()
Jestli chce Klaus letiště pojmenovaný po sobě, není nic jednoduššího. Jsou tu ještě Kbely! Nebo Vary, to by mu mohlo bejt bližší... Má to jen drobnou chybu - musí bejt nejdřív mrtvej ![]()
on si především přeje, aby se letiště nejmenovalo po Havlovi.
Jasně že jo. Ten by uvítal i letiště Strýčka Jedličky.
brrr Ona už je i protipetice. Za Brouka Pytlíka, s tím by se mohli ztotožnit skoro všichni.
Tak mne se líbí zase tahle petice![]()
A co na to Zlinaci?
Já se přiznám, že jak mi celá ta Trikolóra přijde jako šílená fraška, tak z ní mám obavy. Protože jestli fakt Kellner koupí Novu a ten mladej Klaus ho bude mít za sebou, můžeme se dočkat pěkných věcí. ČT se snaží její vlastní rada zaříznout jak může, z Novy bude vidět pořád jen mladej Klaus a lidi jsou schopný zvolit to nejhorší, co je na výběr, jak už jsme zažili. Takže fakt ne, nemám z toho vůbec dobrej pocit, co bude.
Přesně. Trikolóru vnímum od začátku jako hrozbu. Jedním z jejích úkolů je právě zničit Českou televizi. Postupnými kroky - systematickými a nezvratnými - toho klidně dosáhnou. Nemusí to trvat tak dlouho.
Nejnovější zásah: Velká rada ČT došla k závěru, že pořad 168 není dostatečně ohleduplný k zájmůmm Agrofertu. Přičemž doposud byly podobné stížnosti zamítány (opakovaně u Reportérů ČT). Změna optiky nastala po příchodu Jakla (SPD) a Petrova (ANO). A protože příští rok v rámci pravidelné obměny radních ČT končí dalších 6 (!) radních... půjde to všechno rychleji.
Včera jsem tu "nevyváženost" někde zahlídla a obcházely mě mrákoty.
Blbý je, že Klaus jr. není takovej debil jako třeba Okamura - jen ještě větší hajzl (viz případ Schwarzenberg) - pročež je mnohem nebezpečnější. A jeho názory na EU nás už přímo ohrožujou.
Jedinou naději vidim v tom, že je (z pohledu našeho laskavého voliče) v podstatě hnusnej elitář - no není snad PORG, jemuž léta šéfoval, drahá elitní škola? Nebyl jeho tatíček prezidentem? A živí se teď snad poctivou dělnou prací?
To by se mělo zmíněným (potenciálním) voličům připomínat... furt!
Přesně, větší a nebezpečnější hajzl. Ono už i to zrušení ČT je hrozba nejvyššího stupně, to by mu v realizici vizí ohledně našeho směřování pomohlo hodně.
Jeho obraz v očích voliče... na to se už nespoléhám, dodnes nechápu permanentní úspěch Babiše u některých vrstev splečnosti. Já se obávám, že v určitý fázi mají na vrch úplně jiný emoce, než který by se daly čekat.
Momentálně v průzkumech důvěry přeskočil i Babiše.
barbucha
Momentálně v průzkumech důvěry přeskočil i Babiše.
Ovlivňování společnosti výsledky průzkumů, u kterých není jasné, kde vznikly, jak vznikly, kolik bylo respondentů. Ale spousta lidí o tom nepřemýšlí a přidá se, protože je přece dobrej, když má tolik lidí, co mu věří... jsme v pr... řekla bych, tady už není co řešit. Jedině že by se potahali o tu jednu stejnou skupinu voličů a roztříštili síly, tudíž se do pětiprocentní hranice nedostal nikdo z nich. Ale obávám se, že tlak z Novy atd bude ohromný a přinese své ovoce. Nejhorší je, že není schopná opozice s programem, který by zaujal ty, co na tuhle rétoriku neskočí. Jen Antibabiš fakt nestačí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“