martek01 Macura, ostatně i Vondrák, se dlouhodobě proti Babišovi vymezujou, takže to není nic překvapivého. Na druhou stranu, mám pocit, že dost voličů si myslí, že je Babiše na prezidenta škoda, že by se na to měl vykašlat a počkat si na post premiéra.
Aktuální česká politická situace
euridike Tomu verim, neumela jsem to popsat, ale podprahove jsem u Basty neco takoveho citila.
euridike no nic pěkného si o něm nemyslím, chartista nechartista... Nicméně zatím ho vnímám jako pitoreskní figuru, která snad skončí v propadlišti dějin.
https://www.expres.cz/zpravy/andrej-babis-bernard-arnault.A230110_105550_dx-zpravy_stes
Babiš snídal s nejbohatším mužem planety.
(Klikat na ten článek nemusíte. V tom titulku je vše.)
„Mnoho z nás se shoduje na nejhorší možné volbě. Nejhorší varianta je vítězství lháře a manipulátora Andreje Babiše. Asi málo z Vás bude se mnou sdílet názor, že existuje možná ještě horší varianta než ta nejhorší. Je jí Danuše Nerudová,“ napsal na svém bloguJaneček.
Zdroj: https://www.idnes.cz/volby/karel-janecek-danuse-nerudova-kandidatura.A230110_090359_volby_knn
andulka01 Sweet Potato
On Bašta poněkud klame tělem, dokáže být v osobním kontaktu velmi... Hledám ta správná slova... Rázný, tvrdý, zlý, nepřátelský, arogantní.
Tak to klame teda hodně! Mi připadá, že nedožije konce věty. Já už chci, aby bylo po volbách, jsou to hrozný nervy.
Marbuša basta je mnohem zivejsi nez treba... bohuslav svoboda :))
Mne Basta neprisel ani tak zmateny, jako spis urputne odhodlany rict si to svoje, at je otazka jakakoli.
martek01 Ještě že jeho blog nikoho nezajímá.

To je trefný![]()
Sweet Potato Přesně takovej pocit jsem z toho měla. Velmi trefně!
ANO vyvola hlasovani o neduvere vlade. To vyjde nejspis na obdobi mezi prvnim a druhym kolem prezidentske volby. Babis jako poslanec tak bude mit hodiny a hodiny prostoru na to, rikat co chce. A bude to hodne sledovane.
razorblade tak ale předem je jasný, že na to ty hlasy nejsou... tak proč? (krom toho nekonečnýho řečnění)... na to je nějaká lhůta, do kdy se to musí konat? bych jim dala termín po 2.kole...
RoSa Proč asi? Volební kampaň zadarmo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“