Zdravím Moni, mohla bych poprosit o 10ml? Po přečtení recenze na Tvém blogu jsem nedokázala odolat.
Nové plnění 190 ANS (edp) - flakón je naplněný
Zdravím Moni, mohla bych poprosit o 10ml? Po přečtení recenze na Tvém blogu jsem nedokázala odolat.
Flakón je momentálně naplněný, případně se může založit plnění nové, ve hře je i čistý parfém... ![]()
Ale pozor, na blogu není recenze tohoto parfému, ale připomínka 180 Ans, jehož měla být 190 Ans reedicí. Ve skutečnosti jsou si více než vzdálené. Přesto je 190 Ans krásná a zajímavá vůně.![]()
Tak kdybys Moni zakládala další flakón, ráda bych se přidala.
domenica Aha, znovu a pozorněji jsem si přečetla článek. To ale nic nemění na tom, že moc ráda vyzkouším 190 Ans. Taže pokud se bude zakládat nový flakón, můj zájem platí. Moc děkuji.
A založím i flakón s čistým parfémem 190 Ans Absolu.
![]()
... tak pokud by se plnilo, já bych poprosila o zapsání (zatím) 10 ml ... a děkuji
Obvykle je mininální podíl u porcovacích akcí 10 ml, ale v přípědě 190 Ans Absolu není problém zamluvit si i jen 5 ml.
domenica ja si prosím 20ml z 190 ANS ![]()
zapsáno a aktualizováno
Prosím o 20 ml edp, děkuji
K dispozici zbývá:
190 ANS (edp)... 187 ml
190 ANS ABSOLU (extrait)... 237 ml
domenica ... tak tady to vypadá, že se asi ke mně na plnění 190 ANS ABSOLU (extrait) nikdo nepřidá a tak poprosím o zrušení tady a zapsání na seznam "vedle", díky ![]()
Jj, jdu na to. ![]()
Prosím 30 ml 190 ANS ABSOLU (extrait). Děkuji.
Zapsáno, se Zimulkou (viz SZ). Realizace do dvou týdnů.
domenica Moni, je porcování stále aktuální?
ano, aktuální je porcování 190 Ans - edp.
Momentálně je k dispozici 180 ml (ve 250 ml flakónu).
domenica Tak poprosím o 20 ml. Děkuji!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“