Fleur To je skvělá zpráva![]()
VAVAVOOM perfumery
Dnes jsem šla kolem, stěhují se do prostor po Jacob & The Stylers.
Pro mimobrněnské jen upřesnění: je to na Radnické, kousek od Zelného trhu, výborná adresa!
Fleur Takže pro nás žádná velká změna ohledně okolí Zelňáku, kde už to znají i všechny mimobrněnské.
Jinak nevím, jestli to nebude zastrčenější. Tady to bylo na hodně používané ulici ke vstupu do centra a zastavili se možná i ti, kteří přímo Vavavoom nehledali.
Fleur A to kadeřnictví jde jinam? Nebo tam budou spolu?
Renusatko je to přímo naproti turistickýmu centru:)
Korsičanka Kadeřnictví už je delší dobu na jiné adrese.
nellielovett Aha, tak to bude velký prostor![]()
nellielovett Tak to by jim taky mohlo pomoct, až se bude zase dát cestovat.
Ten prostor je opravdu skvělý a nabídne spoustu dalších možností. A Lucie má výborný vkus, takže věřím, že to bude velmi příjemné místo.
Fleur ja jsem nejvic zvedava na nove znacky ![]()
Ten prostor je opravdu skvělý a nabídne spoustu dalších možností. A Lucie má výborný vkus, takže věřím, že to bude velmi příjemné místo.
To je výborná správa.
No, na nové značky som zvedavá aj ja
.
Leží mi doma nevyužitý poukaz na 200 Kč s platností do 29. dubna, kdybyste některá měla zájem, napište mi zprávu ![]()
EDIT: Vyřízeno.
Dnes jsem byla první návštěvnicí a nové prostory na mě udělaly opravdu výborný dojem: větší, vzdušnější, s možností spočinout v křesle
. Omlouvám se, že jsem tutéž fotografii vložila už do parfémových potěšení, ale mám z toho velkou radost.

Fleur Vyzerá to krásne. ![]()
Fleur Krásný! Dnes jsem nestihla, tak se těším zítra.)
Fleur tento priestor vyzerá oproti starému priestoru priam luxusne. Krásne. Parfumy si takýto priestor zaslúžia.
milacka Doufám, že už se s očkováním rýsuje alespoň možnost, že se o tom přesvědčíš sama. Je to komfortnější i pro zákazníky, přímo v prodejním prostoru je krásné umyvadlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“