To by šlo
Takovou bych unosila... Jen aby se do toho lesíka u vody nevloudil ještě i gril s rybama! ![]()
Styl oblékání a vůně
Pro me Skandinavie voni jako Winter Beach od Scent by the Sea - more, sul, vyplavene drevo, vitr, chlad... krasna vune...
Ja salmiakki citim v Hermessence Brin de Reglisse, sladka lekorice se slanymi tony... ale to by tedy byly zatracene drahe salmiakki, za to to asi nestoji... ![]()
Pro me Skandinavie voni jako Winter Beach od Scent by the Sea - more, sul, vyplavene drevo, vitr, chlad... krasna vune...
To zní moc dobře! Škoda že jsou z USA (celní úřad nikdy nespí
).
a ja nevim, jestli bych dokazala vonet necim, na co mam hroznou chut. tyjo... ted to ve mne zahorelo, jdu si objednat poradnou zasilku na leden:D
Velmi podobne voni i At the Beach 1966/CB I Hate Perfume (ona by to sice mela byt takova ta hrejiva kalifornska plaz, ale ja to tak necitim), od toho maji vzorek na perfumista.co.uk, koukala jsem, ze maji i Burning Leaves, ta taky stoji za to...![]()
... jojo, salmiakki je navykova zalezitost, nikdy jsem nemela rada lekorici, dokud jsem je neochutnala, ach jo...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“