MON PRÉCIEUX NECTAR
Flakón 500 ml, 10 ml/532 Kč, realizace: jakmile se flakón naplní a následně 2-3 týdny výrobní doba
Zájemci:
holka hnedooka 30 ml
Zimulka 30 ml
Lenka7177 30 ml
clothilde 30 ml
Zatím zadáno: 120 ml
K dispozici: 495 ml
MON PRÉCIEUX NECTAR
Flakón 500 ml, 10 ml/532 Kč, realizace: jakmile se flakón naplní a následně 2-3 týdny výrobní doba
Zájemci:
holka hnedooka 30 ml
Zimulka 30 ml
Lenka7177 30 ml
clothilde 30 ml
Zatím zadáno: 120 ml
K dispozici: 495 ml
Zdravím po delší době, už se mi stýskalo :)
Pokud se najde dost zájemců, můžeme naplnit nový flakón parfému Mon Précieux Nectar. Parfém se stále vyrábí a lze jej objednat na zakázku.
domenica Ahoj Moniko, vitej zpet.
Poprosim 30 ml.
Zdravím a taky poprosím o 30 ml
A ještě bych se zeptala na možnost plnění vůně Tonka Impériale. Pokud ano, tak bych měla zájem taky o 30 ml
děkuji
Tak to mě hodně mrzí ... moc se mi po ní stýská ![]()
Ahoj Moniko,
prosím o 30 ml. Děkuji![]()
Ahoj,
Já bych prosila 30ml, děkuji
domenica Ahoj Moniko, nejde mi odeslat SZ - souhlasím s přepsáním na A. Děkuji za ochotu!
domenica Poprosím 20ml, děkuju předem.
A moc ráda tě opět aspoň virtuálně vidím.
Ahoj Moniko, taky radši odpovím ještě tady - souhlasím se zařazením do pořadníku na A.
Díky :-)
domenica Mne SZ nedorazila, ale taky souhlasim s prevedenim na Arome
domenica Ahoj Moniko, chtěla jsem se zeptat, kdy plánuješ odesílání MPN (stále mi nefungují SZ)
Jáj, tohle mi uniklo..
Lenko, prosím napiš mi do zprávy adresu. Nemohu ji teď najít, zprávu ti nemohu odeslat, nefunguje to :(
Ale tvé zprávy číst (snad mohu).
Chat by fungovať mal.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.